CRIM & MOV’S 2012

Diumenge 6 de maig, a les 12 del mig dia a l’Espai Erre, CRIM et convida a un vermut i a un divertit intercanvi d’opinions sobre els temes de la visibilitat i la mobilitat dins del món de les arts escèniques. 

CRIM ha estat convidada a participar a les taules de debat que s’organitzaran dins del programa del MOV-S d’aquest any, que tindrà lloc a Cádiz el mes de juny.

Les taules de debat giraran al voltant de 3 grans temes, i CRIM participarà en una de les taules sobre la visibilitat i la mobilitat. 

És per això que abans d’anar-hi, hem decidit organitzar una taula rodona no-convencional sobre visibilitat, tot fent un vermut informal i pincantón acompanyat amb accions i intervencions diverses que ens ajudaran a recollir informació, impressions i opinions de tothom qui vulgui venir, d’una manera més personal i divertida. 

Esperem la teva participació i la de tot el sector, tant dels membres de la plataforma CRIM, com dels ballarins i coreògrafs, performers i actors, directors i dramaturgs, músics i tècnics, managers i programadors del nostre territori, i de tots els agents interessats a participar activament en aquesta trobada.

 
 
on és l’Espai Erre:

carrer Àvila 124, 2B
metro: Llacuna o Marina/busos/bicing


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: